Etusivu Mikä ja miksi
infrapunasauna
Nykyiseen
kiuassaunaan
Kuivat tilat
Pienet tilat
Erikoisratkaisut
Uudis- ja
saneerauskohteet
Kylpyhuoneeseen Yhteystiedot

Kodin kuiviin tiloihin

infrasaunan (infrapunasauna) voi rakentaa lähes kaikkialle, myös kuivaan tilaan. Se ei tarvitse rakennuslupaa, viemäröintiä eikä ilmastointia.


infrapunasauna-ota yhteyttä


infrasauna (infrapunasauna) Tuntu-riippulauteilla

infrasaunassa (infrapunasauna) viihdytään mielellään 30 minuuttia per saunomiskerta. Tällöin on tärkeätä, että siellä on mahdollisimman mukavat istuimet. Tämä sauna on toteutettu Tuntu-riippuistuimilla, joissa istut kuin kesälomalla riipputuolissa, mukavasti musiikkia kuunnellen, lueskellen tai muuten vain nautiskellen.

Saunan ulkomitat: 130 x 190 x korkeus 210. Saatavissa myös asiakkaan omilla mitoilla, pyydä tarjous. Tuntu-riippulauteita saa myös omaan kiuassaunaan mittojen mukaan.

Lämmitysteho 7 kpl kotimaisia infralämpökalvoja a 550 W, yht 3,85 kW.
Vakiovarusteina: lukuvalo, led-valo päänojan takana, lattiaritilä
Lisävarusteita: väriterapiavalo, radio ja kaiuttimet, saunakello ja lämpömittari ja monia valaistusvaihtoehtoja. Myös kiuas saatavissa samaan tilaan infralämmön kanssa erikoismitoitetuissa saunoissa.

Tuntu-riippulauteillaKodin pieniin tiloihin

infrasauna (infrapunasauna) on erinoimainen ratkaisu pieniin tiloihin. Voit rakentaa sen helposti tilaan kuin tilaan. Vain mielikuvitus on rajoitteena.

  • vaatekomeroon
  • rappusten alle
  • makuuhuoneeseen
  • parvekkeelle
  • oma ehdotuksesi - keskustellaan mahdollisuuksista

Infrapunasauna komeroon

VALMIIT INFRAPAKETTIRATKAISUT


Voit valita laadukkaista eestiläisvalmisteisista malleista tai edullisista kiinalaisvalmisteista.

Infrasaunamallien hinnat alkaen 990 €.Infrasauna Simppeli 1H

Sisältä ja ulkoa puulla vuorattu infrasauna, joka on hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan erittäin kilpailukykyinen. Ohjauspaneelin monipuoliset toiminnot ja miellyttävät punalasilämmittimet takaavat laadukkaan kokemuksen tässä todella nopeasti lämpiävässä mallissa!
2 VUODEN TAKUU

Infrapunasauna Simppeli 1 henki

Infrasauna Simppeli 1HL (laminoitu)

Laadukas ja terveellinen infrasauna, jossa on edistyksellisemmät ominaisuudet kuin monessa kalliimmassa kilpailevassa. Ohjauspaneelin kautta voit kuunnella musiikkia USB-muistitikulta tai puhelimesta ja säätää lämmittimien tehoa. Sinulle, joka etsit parasta hinta-laatu-suhdetta. Anna itsellesi lupa nauttia!
2 VUODEN TAKUU

Infrapunasauna Simppeli 1Laminoitu  henki

Infrasauna Simppeli 2H

oimintavarma, tehokas, energiataloudellinen ja yksinkertaisen tyylikäs. Edellä mainitut ominaisuudet ovat tehneet tästä erittäin nopeasti lämpiävästä halogeenilämmitteisestä mallista yhden suosituimmista infrasaunoista. Hanki sinäkin varsin tilava Saunatar Simppeli 2H kahden hengen infrasauna.
2 VUODEN TAKUU

Infrapunasauna Simppeli 2 henkeä

Infrasauna Simppeli 3H


Simppeli 3H on modernin yksinkertainen infrasauna. Kaarevat ruskeaan tummennetut sivulasit tuovat pehmeyttä muotoiluun ja avaruutta saunomiseen. Mittojen puolesta ruhtinaallinen yhdelle, tilava kahdelle ja sopiva jopa kolmelle - kyseessä on Simppeli-malliston uutuus syksylle 2012, jota suosittelemme lämpimästi!
2 VUODEN TAKUU
Infrapunasauna Simppeli 3 henkeä

Infrasauna Simppeli 4HK

Simppeli 4HK on vankka kulmaan sijoitettava tehopakkaus, joka soveltuu kovaankin käyttöön. Ulkomuodoltaan symmetristä infrapusaunaa on saatavilla sekä oikea- että vasenkätisenä. Tässä mallissa nautit nykyaikaisen infrasaunomisen terveellisistä vaikutuksista parhaimmillaan - myös ystävien kesken tai koko perheen voimin!
2 VUODEN TAKUU

Infrapunasauna Simppeli 4 henkeä

Infrasauna Simppeli 6HK

Simppeli 6HK on vaivaton, edullinen ja kestävä tilaihme useamman käyttäjän tarpeisiin! Malli on kestävä hankinta kovaankin käyttöön sen laadukkaiden osien ja erinomaisen huollettavuuden ansiosta. Nauti nykyaikaisen infrasaunomisen terveellisistä vaikutuksista suuremmallakin joukolla.
2 VUODEN TAKUU

Infrapunasauna Simppeli 6 henkeä


Infrasauna kalvolämmittimillä, 3-vaihevirta

Sauna, joka kestää ja on näyttävän näköinen.
Paneeleitten takana piilossa olevat foliolämmittimet antavat tasaisen lämmön koko tilaan jolloin hikoilu edistyy entisestään.
Saunassa on 3-vaihevirtaa käyttävä sähkökeskus ja Infratec - ohjainkeskus lämmpötilan, saunomis- ajan ja valaistuksen säätöön.

Saunan mitat ovat: leveys 132 x syvyys 104 x korkeus 200 cm. Teho 2,4 kW.
Kuljetus: 250 €
Asennus: 250€

infrapunasauna_kalvolämmittemillä

Infrasauna, 1 henkeä, kalvolämmitteinen

Kotimaiset kalvolämmittimet
Mitat: 102x102x200 cm
Tervaleppää
Lämmitinkalvot kolmella seinällä, lattiassa ja katossa, 1,9 kW
Todella tasainen ja miellyttävä lämpö
Helppo itse asentaa
Paino 200 kg

infrapunasauna kalvolämmitteinen 1 henkeä

 


 
Infrapunasaunat Aila Kentala, Puh. 045 6701629, , Kuoppanotkonkatu 2 D, 35800 Mänttä